Pärldag till förmån för Ung Cancer

Har du hjärtat på rätt plats? Kan du tänka dig att pyssla och fika lite och samtidigt hjälpa unga cancerpatienter? Då är du välkommen till Bergshamraskolans matsal söndag 1 december kl 14-19.

Har ni sett de färgglada armbanden som det står Fuck Cancer på? På sin hemsida berättar Ung Cancer att försäljningen av armbanden är en viktig anledning till att de kan fortsätta sin verksamhet för att förbättra unga vuxna cancerdrabbades levnadsvillkor. På en pärldag bjuds folk in för att tillverka armband, som sedan går till försäljning genom Ung Cancer.

Så ta med dig familjen eller kompisarna och gör en behjärtansvärd söndagsutflykt - nu har du chansen att göra din insats. Passa gärna på att köpa några armband att lägga under julgranen - finns det någon som inte skulle uppskatta den julklappen?

Observera att endast kortbetalning är möjlig för armbanden - inte kontanter. Fikabröd m.m. går däremot bra att betala kontant.

Pärldagen i Bergshamra är ett initiativ från Carola Andersson, föreståndare på Q-lans fritidsgård, och eventfixaren Gunn Lundemo. Gunn har tidigare samarbetat med Solna stad i samband med Fan Zone-aktiviteter i samband med Dam-EM i fotboll i somras.

En hel del ungdomar från Solna är inblandade i förberedelserna och genomförandet. En del kommer att vara med på söndagen, och flera av stadens fritidsverksamheter har i förväg bakat till arrangemanget. Kaffe, saft och kaffebröd kommer att serveras till självkostnadspris - och alla intäkter går till Ung Cancer.

Läs gärna mer om Ung Cancer på deras hemsida, och se vilka andra pärldagar som arrangeras.
Vill du veta mer om evenemanget i Bergshamra, kontakta carola.andersson@solna.se eller gunn@gunnlundemo.com.

Bilden är från Ung Cancers hemsida.

Dela: