Nu startar PRISMA, ett HBTQ-forum för unga

PRISMA riktar sig till ungdomar i åldern 14-20 år som är nyfikna på HBTQ-frågor. Syftet är att skapa ett forum för ökad medvetenhet och etablera en trygg och kreativ mötesplats som drivs av orädda och kunniga förebilder. Fyra inledande träffar på Black Sheep är inbokade, där unga bland annat får träffa inspirerande förebilder.

Musik- och kulturverksamheten på Black Sheep arbetar sedan länge medvetet med frågor kring jämställdhet, genus och HBTQ. Med PRISMA tar man ett steg till för att möta den stora efterfrågan hos unga att bli sedda, lyssnade till och accepterade för den man är, utan att behöva känna krav på att definiera sig eller bli ifrågasatt för läggning eller livsstil.

På PRISMA väljer de unga själva hur de engagerar sig. Det är helt okey att bara delta och hänga på, men man är också välkommen att dela med sig av sina idéer och engagera sig i verksamheten.

De fyra inledande söndagsträffarna är bokade redan: 29 november, 17 och 31 januari, 14 februari. Uppdateringar om verksamheten hittar man framför allt på PRISMAs facebooksida och på Instagram , samt via Black Sheeps hemsida.

PRISMA affisch

Dela: