Låtskrivarworkshop för tjejer

Musikhuset Black Sheep bjuder in tjejer i åldern 13-18 år till en avgiftsfri kurs i låtskrivande fredag 31 maj kl 18-20.30. Kursen ges i samarbete med Popkollo som arrangerar musikläger för tjejer på sommarloven.

Workshopen kräver inga förkunskaper. Att skriva en låt kan vara både enkelt, roligt och gå väldigt snabbt - även om man inte kan spela något instrument eller har skrivit låtar förut.

Popkollo är en förening som vanligtvis arrangerar musikläger på sommaren för tjejer där de får lära sig instrument, skriva låtar, repa, growla, dj'a med mera. Nu kommer de till Solna stads populära musikverksamhet för unga, Black Sheep, och håller i en peppig låtskrivarworkshop för alla tjejer 13-18 år som vill vara med. Deltagarna får också veta mer om vad som händer på ett popkollo, om vilka inriktningar som finns, med mera.

Du behöver inte kunna något för att delta och workshopen är avgiftsfri. Anmäl dig och ställ frågor här.

Bandet Emeley är ett av många band på Black Sheep som helt eller delvis består av tjejer. Låtskrivarkursen med Popkollo hoppas man ska få fler tjejer inspirerade att syssla aktivt med musik.

Dela: