Hör historien om Glada Hudik-teatern

Glada Hudik-teatern har gjort succé med musikalen Elvis, med utvecklingsstörda i framträdande roller. Nu bjuder Solna stad på en föreläsning med grundaren Pär Johansson.

Pär Johanson, Glada Hudik-teaternGlada Hudik-teatern har med föreställningen Elvis gjort stor-succé över hela landet och spelats för utsålda hus. Runt om i Sverige inspireras man av initiativet att låta människor med utvecklingsstörning agera och få en framträdande roll i samhället och på scenen.

Nu bjuder kultur- och fritidsförvaltningen in dig som är anställd eller bor i Solna stad till en föreläsning med grundaren Pär Johansson. Pär berättar historien om hur man drar nytta av olikheter, övervinner svårigheter och hur man upptäcker varje människas speciella potential. Men det är också en föreläsning om idoler och drömmar och varför Glada Hudik har blivit ett sådant unikt framgångskoncept och hur man med tron på individen kan vara med och förändra världen!

Onsdag 3 februari kl 10.00-12.00
Kommunfullmäktigesalen i Solna stadshus
Anmälan till annika.malmborg@solna.se.
Föreläsningen är kostnadsfri, men anmälan är bindande. I samband med föreläsningen finns smörgås och kaffe till självkostnadspris.

Dela: