Framgångsrik avslutning för Solna Konståkning

Solna Konståkning avslutade säsongen med lysande insatser i distriktsmästerskapen. Avslutningshelgen, som också var den sista i Solna ishall, bjöd man på show med disney-tema.

Solna Konståknings avslutningshelg

Nyligen arrangerade Solna Konståkning distriktsmästerskap i Solna ishall. Taket på solna ishall lyfte nästan då solnaåkarna tog hem den ena vinsten efter den andra i de olika klasserna. Alla Solnas fyra åkare tog faktiskt pallplatser, varav tre förstaplacringar! Detta är en stor framgång för klubben och dess huvudtränare Cecilia Willberg (längst till höger på bilden ovan), som också gjort flera av sina adepter i Solna till landslagsåkare under de senaste åren. Också i Solna Star Cup, som avgjordes samma helg, stod en solnaåkare överst på prispallen.

Vicky Emmanouil Mikael Nordebäck Johanna Wick
Ida Eriksson Anastasia Schneider

Avslutning med Disney-tema

Solna Konståknings avslutningshelg

Solna Konståkning hade sedan en härlig våravslutning i Solna Ishall i helgen med djungeldjur och disneytema, inför fullsatt läktare och en entusiastisk publik. Nu är sista åket åkt på solna ishall, och alla väntar med spänning på att nya ishallen på Ulriksdals IP ska bli klar.

Dela:

Kontakt

Rickard Oxfält

Kommunikationssamordnare

Kultur- och fritidsförvaltningen

ricka­rd.ox­falt@solna.se

Skicka meddelande till Rickard Oxfält

Relaterade länkar