50 saker att göra för dig som har sommarlov

Sommarprogrammet för Solnas barn och unga är fullt av erbjudanden inom idrott, skapande, dans, med mera - och det mesta är gratis. En fikastund med boktips från biblioteken till exempel? Eller pardans, eller street dance, eller teckning, eller friidrott, eller...

Sommarprogrammet 2015Ja, det finns mycket att välja på som sagt. I programmet finns också en tabell över hur fritidsanläggningar och bibliotek håller öppet i sommar. Det finns alltid något att göra och någonstans att vara!

Programmet delades i maj ut till alla solnaelever i årskurs 3-9. Det kan också hämtas på fritidsanläggningar, bibliotek och i stadshusets reception, och laddas ner i pdf-format från sidan solna.se/sommarlov.

Bada gratis en gång i juni

Du har väl inte missat kupongen på sista sidan i sommarprogrammet? Medley AB, som driver Huvudstabadet och Svedenbadet, bjuder på ett gratis badtillfälle till och med 30 juni. Klipp ut kupongen och visa den i kassan så kommer du in en gång utan att betala.

Titta gärna in på solna.se/sommarlov då och då under sommaren.

Där finns alla tillägg och ändringar jämfört med det tryckta programmet. Några tryckfel har upptäckts, och simskolorna för tonåringar och funktionsnedsatta hittar du bara där. Blir något program inställt är det också i första hand på solna.se/sommarlov som vi informerar om det.

Dela: