Bli en del av årets största idrottshändelse

Under en vecka i maj står Solna och Stockholm värd för det näst största fotbollsevenemanget i Europa den här säsongen. Finalen i Europa League, som spelas på Friends Arena 24 maj, är den största internationella fotbollshändelse som Sverige kan arrangera som egen nation. Som volontär kan du uppleva det från insidan.

Senaste gången Solna stod värd för en internationell fotbollsfinal var under damernas europamästerskap 2013 då Norge och Tyskland spelade final på Friends. Solna och Sverige fick mycket beröm för de många volontärer som gjorde den festen möjlig, och volontärerna själva har vittnat om uppdraget som en oförglömlig upplevelse.

Oavsett vilka lag som ställs mot varandra den 24 maj, kommer Europa League-finalen att bli ett minst lika stort arrangemang, och en lika stor upplevelse för alla inblandade. Men vi hoppas givetvis på att några av de många svenska spelare som fortfarande är kvar i turneringen, också går hela vägen till finalen.

Bli volontär under Europa Leagues finalvecka

UEFA söker volontärer till flera olika typer av uppdrag under finalveckan. På Svenska Fotbollförbundets hemsida hittar du ansökningsformulär och övrig information.

Ansökningssida för volontärer

UEFA Europa League 2017 - SvFF:s sida om turneringen med nyheter, intervjuer med mera

Dela: