Tre luciaevenemang med något för alla

I helgen har Solnas unga inte mindre än tre luciaarrangemang att se fram emot, vart och ett med sitt eget tema: på fredag en konsertkväll med Bob Dylan-tema; på lördag dels en kväll med fysiska utmaningar för de sportiga, dels en heldag med brädspel, tevespel och rollspel, inklusive möjligheten att delta i ett LAN med sin egen dator. En mångsidig solnaungdom hinner faktiskt vara med på alla tre.

Lucia 2016 - affischcollage

Livemusik på Black Sheep

Årets nobelpristagare i litteratur står i centrum under en kväll full av lyrik, musik och ordets kraft. Skulpterande och film är också en del av arrangemanget. Läs mer på Black Sheeps hemsida.
Från 13 år. Fri entré

Fredag 16 december
18.00
Black Sheep, Gelbgjutarevägen 7

Lucia Gameday

Till Solna Ungdomscafé välkomnas alla som är sugna på brädspel, tevespel, rollspel, LAN, Dragon's Lair, Warhammer-målning, gamla som nya konsolspel… Ett hus fullt av spel helt enkelt, från 13.00 till 23.00.

För att delta i LAN krävs föranmälan och egen dator. Anmäl dig till 08-746 39 07, mer info finns på Solna Ungdomscafés hemsida.

För dig som är 13-19 år.

Lördag 17 december
13-23
Solna Ungdomscafé

Solna Extreme Challenge

Här får man chansen att utmana sig själv och sina vänner i olika fysiska aktiviteter, inte minst en utmanande hinderbana designad av Mårten Nylén, känd från Ninja Warrior. Den som vill delta i tävlingen, som lag eller enskilt, kan vinna priset att få en biljett till Arena Run på Friends Arena i februari.

Under kvällen kan man också prova på flera sporter: extreme wheel fit, judo, zumba, crossfit, boxning, fäktning och parkour.
Nyttiga och inspirerande mellanmål serveras också i hälsocaféet.

Från 13 år. Fri entré till alla aktiviteterna. Omklädningsrum och dusch finns.

Lördag 17 december
18-21. Caféet öppet till 23.
Q-lans fritidsgård, Bergshamraskolans gymnastiksalar.

Dela: