Nyheter - Idrott & fritid

Krogrännet genomförs som planerat

5 februari 2016

Skridskoloppet Krogrännet, vars sträckning inkluderar Brunnsviken i Solna, genomförs på söndag 7 februari som planerat. Åtgärder vidtas för att säkra tillgången till isarna eftersom strandlinjen är svag på flera ställen.

Ung debutant från Solna överraskade i konståknings-EM

4 februari 2016

Matilda Algotsson är 17 år och tävlar för Solna Konståkning. Hon deltog nyligen i sitt första europamästerskap som senior och överträffade alla förväntningar. Debuten innebar inte bara personbästa med över 10 poäng, utan också en 13:e-plats på mästerskapet.

Svenska Cupen på Skytteholms IP

22 januari 2016

Vinterfotbollen på Skytteholms IP är en uppskattad uppvärmning inför årets seriespel. Solnaklubbarnas lag i de högsta serierna spelar både träningsmatcher och cupmatcher från slutet av januari till början av mars, ofta inför stor publik.

Plogning av Råstasjön och Brunnsviken har påbörjats

20 januari 2016

Solna stad plogar isarna på Råstasjön och Brunnsviken för att möjliggöra skridskoåkning och promenader på isarna. Isarna plogas under perioden mellan jullov och sportlov när förhållandena tillåter. All vistelse på isen sker på egen risk och under eget ansvar. På sidan solna.se/naturisar finns alltid de senaste uppdateringarna om plogning.

Svenska Cupen på Skytteholms IP

14 januari 2015

Solna är i början av 2015 platsen för flera av landets mest intressanta fotbollsmatcher. Från januari till mars spelas elva matcher på högsta nationella nivå här, med lag från Allsvenskan, Damallsvenskan och Superettan.

Filtrera nyheter