Om bloggen

Välkommen till solna.se/driftstatus!

Här hittar du den senaste informationen om läget på Solna stads fotbollsplaner, isbanor och hallar, uppdaterad löpande med de avvikelser som uppstår.

Titta in här före er match, träning eller utflykt med familjen på allmänhetens tider. Då missar ni inte eventuella ändringar och avvikelser. Ordinarie tider för allmänhetens åkning finns på solna.se/isbanor.

Statusen för naturisarna rapporteras numera också här. Mer information om isarna på Råstasjön och Brunnsviken hittar du på solna.se/naturisar.

Driftstatus: planer, isar och hallar

Utegymmet vid Råstasjön vandaliserat

Staden har fått in flera rapporter om att utegymmet vid Råstasjön har utsatts för skadegörelse. Kultur- och fritidsförvaltningen kommer att utvärdera skadorna inom kort.

Publicerat 23 maj 2017

Välkommen till solna.se/driftstatus

Vi hoppas att snabba uppdateringar här kommer att innebära en ökad känsla av trygghet inför era aktiviteter på stadens fotbollsplaner, isbanor och andra idrottsrelaterade platser.

Om ni som gäster/kunder inte behöver ringa och kolla läget, och vi kan jobba på med planerna istället för att prata i telefon, går jobbet snabbare och ni får en bättre upplevelse hos oss.

Hjälp oss gärna sprida direktadressen till alla berörda: solna.se/driftstatus.

Publicerat 5 februari 2014 Kommentarer (0)

Arkiv