Boka tider på idrottsanläggningar

Hur används idrottsanläggningarna?

Gymnastiksalarna används i skolornas gymnastikundervisning fram till klockan 16.00 alla vardagar. Kvällar och helger bokas ofta säsongsvis av Solnas föreningar. Det gäller också fotbollsplanerna. Därutöver har privatpersoner och företag möjlighet att boka de lediga tider som finns.

Sök lediga tider på idrottsanläggningar i Solna

Olika planer och hallar är lämpliga för olika ändamål. Vilken hall eller plan som är lämplig för dig och din grupp beror på vad ni vill göra.

Det är inte alltid Solna stad som ansvarar för bokningarna. Ibland är det olika företag eller entreprenörer. Det framgår av texten vid respektive anläggning vart man ska vända sig för att boka tider eller få mer information.

Bokningsbara anläggningar

De bokningsbara anläggningarna är listade på sidorna Tennisbanor, Sporthallar och gymnastiksalar och Fotbollsplaner. Där finns information om storlek, utrustning, kontaktuppgifter för bokning, med mera.

Samtliga fotbollsplaner och de flesta hallarna bokas genom bokningssystemet Interbook Go. Undantagna är endast Solnahallen och Råstaparkhallen, som bokas genom info@solnahallen.com, 08-514 200 50.

Boka tid för skolklasser på Bergshamra IP

Skolklasser som vill boka tid på förmiddagen vardagar ska kontakta anläggningen via epost: bokningen@solna.se.

Boka tid i ishallarna på Ulriksdals IP

För att se schema och göra bokningsförfrågningar gällande perioden vecka 37-12, gå tillbokningssystemet Interbook Go.

Taxor och avgifter

För utförlig information om avgifter, betalningsvillkor med mera hänvisas till sidan Taxor och avgifter, samt dessa dokument.

Dela: