Bad, idrott och träning

Det finns två utomhusbassänger i Solna, som båda öppnar lördag 20 maj inför sommaren 2017: Huvudstabadet och Svedenbadet. De drivs av entreprenören BeFair AB på uppdrag av Solna stad. Information om öppettider, priser med mera finns på entreprenörens hemsida.

Plaskdammarna i Hagalundsparken och Skytteholmsparken har fyllts på med vatten inför sommaren 2017. Välkomna att plaska!

Solna erbjuder mängder av möjligheter till fysisk aktivitet, oavsett vilken typ av träning du föredrar.

Bad

På baden kan man med fördel kombinera lek och träning, både ute och inne.

Vasalundshallen och utomhusbaden drivs av entreprenören BeFair AB på uppdrag av Solna stad. Läs mer om priser, öppettider med mera på entreprenörens hemsida.

Turkosen är en mindre bassäng och används mycket för olika bokade aktiviteter, som yoga, QiGong, simskola och babysim. Turkosen drivs av Medley AB. Läs mer på Turkosens hemsida.

Idrott och träning

Sidorna under rubriken Idrottsanläggningar riktar sig främst till dig som vill ta i ordentligt eller är intresserad av en viss idrott. Här finns information om stadens idrottsanläggningar och hur de bokas.

Friluftsliv

Är man intresserad av ett mer friluftsbetonat sätt att röra på sig, rekommenderas sidorna under rubriken Parker, natur och friluftsliv.

Dela: