Idrott & fritid

Läs tidningar och tidskrifter från hela världen - gratis!

Genom tjänsten PressReader får du tillgång till över 5000 dagstidningar och tidskrifter från mer än 100 länder på över 60 olika språk - helt gratis genom ditt digitala bibliotek! Allt du behöver är ett bibliotekskort. Torsdag 9 februari kl 15-17 kan du få hjälp att komma igång på biblioteket i Solna centrum.

 • Olle Olsson Hagalund-muséet säsongsöppnar med vårkänsla

  Med start söndag 2 april får Olle Olsson Hagalund-museet en mer familjeinriktad profil. Upptäck konstnärshemmet med barnets blick. Program för hela familjen kl 14-16.

 • Fritidsledare cyklar för miljön

  Alla fritidsklubbar, tonårsanläggningar och bemannade parklekar i Solna har försetts med cyklar som personalen kan använda. Det är en av flera långsiktiga insatser för miljön som genomförts av fritidsverksamheten inom kultur- och fritidsförvaltningen.

 • Takstolarna resta på nya ishallen

  Nu är takstolarna på plats för den framväxande ishallen. Projektet att bygga stadens tredje ishall på Ulriksdals IP löper på enligt plan och den nya hallen beräknas stå klar i november 2017.

 • Dags att söka bidrag för verksamhet under sommarlovet

  Nu kan föreningar och andra aktörer söka bidrag för att genomföra aktiviteter på sommarlovet för Solnas barn och unga. Förutom bidragen från staden, finns statliga pengar att söka. Ambitionen är att erbjuda ett brett utbud där det mesta är billigt eller helt utan kostnad för deltagarna.

 • Bli en del av årets största idrottshändelse

  Under en vecka i maj står Solna och Stockholm värd för det näst största fotbollsevenemanget i Europa den här säsongen. Finalen i Europa League, som spelas på Friends Arena 24 maj, är den största internationella fotbollshändelse som Sverige kan arrangera som egen nation. Som volontär kan du uppleva det från insidan.