Matsedel

Maten på Fantasias förskola lagas av Kristina Martinsson.

grönsaker

Frågor om maten ställs direkt till förskolan.

Vad som serveras i förskolan finner du här, med reservation för eventuella ändringar:

Vecka 2, 8-12 januari

Måndag

Baconsås, pasta och sallad.

Tisdag

Moussaka med råkostsallad.

Onsdag

Kokt fisk med äggsås och grönsaker.

Torsdag

Köttsoppa.
Mellanmål: Pizzabulle.

Fredag

Fläskgrytamed dragonsås, potatis och sallad.

Vecka 1, 2-5 januari

Måndag

Korvgryta, ris och råkostsallad.

Tisdag

Stekt fisk, potatis, citronsås och sallad.

Onsdag

Köttbullar, gräddsås, potatis och grönsaker.

Torsdag

Ärtsoppa.
Mellanmål: Pannkaka med sylt.

Fredag

Nasigoreng med sallad.

Vecka 51, 18-22 december

Måndag

Falukorv, stuvademakaroner och råkostsallad.

Tisdag
Stekt fisk, palsternacksmos ochsallad.

Onsdag

Julmat.

Torsdag

Zuzzinisoppa med fetaostkräm.
Mellanmål: Pizzabulle.

Fredag

Potatisbullar, lingonsylt och sallad.

Vecka 50, 11-15 december

Måndag

Kasslergratäng, potatis och sallad.

Tisdag
Nötjärpar, potatis, champinjonsås och grönsaker.

Onsdag

Fiskgratäng, ris, fisksås och råkostsallad.

Torsdag

Spenatsoppa, ägg och potatis.
Mellanmål: Pannkaka med sylt.

Fredag

Dillstuvad kyckling, ris och sallad.

Vecka 49, 4-8 december

Måndag

Falukorv, stuvade morötter och potatis.

Tisdag
Stekt torsk, potatis, citronsås och grönsaker.

Onsdag

Lammköttfärlsåda med råkostsallad.

Torsdag

Fisksoppa.
Mellanmål: Pizzabulle.

Fredag

Gräddstuvad pyttipanna, rödbetor och sallad.

Vecka 48, 27 november-1 december

Måndag

Lax och fisklasagne med sallad.

Tisdag
Kålpudding, potatis, gräddsås och råkostsallad.

Onsdag

Gryta, ris och sallad.

Torsdag

Potatissoppa.
Mellanmål: Pannkaka med sylt.

Fredag

Fläskkarestek, gräddsås, potatis och grönsaker.

Vecka 47, 20-24 november

Måndag

Grillkorv, potatisgratäng och grönsaker.

Tisdag

Fiskgratäng, potatis och sallad.

Onsdag

Gulaschgryta, ris och råkostsallad.

Torsdag

Spagettisoppa.

Fredag

Stekt torsk, mos, corton och råkostsallad.

Vecka 46, 13-17 november

Måndag

Måndag Laxpudding, skirat smör och sallad.

Tisdag

Lammfärslimpa med fetaost, ris, tzatziki och grönsaker.

Onsdag

Kyckling med rostade rotsaker potatis, tomatsås och sallad.

Torsdag

Linssoppa.
Mellanmål: Pannkaka med sylt.

Fredag

Stekttorsk, mos, corton och råkostsallad.

Dela: