Matsedel

Maten på Augustendals förskola lagas av Gabriella Wik.

Gurka skärs upp

Grönsaker serveras till varje måltid.

Vid eventuella frågor om maten kontaktar du förskolan.

Vad som serveras i förskolan finner du här, med reservation för eventuella ändringar:

Vecka 4, 22-26 januari

Måndag
Frukost: Mjölk och smörgås med pålägg.
Lunch: Korvstroganoff med makaroner.
Mellanmål: Mjölk/fil/yoghurt, mjuk smörgås och frukt.

Tisdag
Frukost: Havregrynsgröt med äppelmos och mjölk.
Lunch: Broccoligratinerad fisk med potatis.
Mellanmål: Mjölk/fil/yoghurt, mjuk smörgås och frukt.

Onsdag
Frukost: Rågflingegröt med lingon och mjölk.
Lunch: Djungelkyckling med ris.
Mellanmål: Mjölk/fil/yoghurt, mjuk smörgås och frukt.

Torsdag
Frukost: Mjölk och smörgås med pålägg.
Lunch: Nikkalouktasoppa och ostsmörgås.
Mellanmål: Mjölk/fil/yoghurt, mjuk smörgås och frukt.

Fredag
Frukost: Mannagrynsgröt med kanel, mjölk.
Lunch: Kikärtsgryta med bulgur.
Mellanmål: Mjölk/fil/yoghurt, mjuk smörgås och frukt.

Vecka 3, 15-19 januari

Måndag
Frukost: Havregrynsgröt med äppelmos och mjölk.
Lunch: Ugnsfärs med potatis och gräddsås.
Mellanmål: Mjölk/fil/yoghurt, mjuk smörgås och frukt.

Tisdag
Frukost: Mannagrynsgröt med kanel och mjölk.
Lunch: Orientalisk kycklinggryta med couscous.
Mellanmål: Mjölk/fil/yoghurt, mjuk smörgås och frukt.

Onsdag
Frukost: Grahamsgrynsgröt med äppelmos och mjölk.
Lunch: Rotfruktsgratinerad kassler med potatis.
Mellanmål: Mjölk/fil/yoghurt, mjuk smörgås och frukt.

Torsdag
Frukost: Rågflingegröt med sylt och mjölk.
Lunch: Het linssoppa med kokosmjölk och ostsmörgås.
Mellanmål: Mjölk/fil/yoghurt, mjuk smörgås och frukt.

Fredag
Frukost: Mjölk och mjuk smörgås med pålägg.
Lunch: Panna på torsk med fänkål och citron.
Mellanmål: Mjölk/fil/yoghurt, mjuk smörgås och frukt.

Dela: