Innovation och entreprenörskap

Har du en affärsidé eller en innovation som du vill göra verklighet av så att den går att sälja? Solna stad erbjuder hjälp och rådgivning för dig som vill starta företag och göra idéer eller forskning säljbara. Vi ger dig möjligheter att träffa andra företagare inom olika branscher och bidrar till aktiviteter i nätverk.

Få hjälp att starta företag

Hos Nyföretagarcentrum Solna-Sundbyberg kan du få hjälp och råd och någon att bolla idéer med om hur en ny tjänst eller produkt kan nå marknaden i Solna och andra marknader i Sverige eller internationellt.

ALMI och Tillväxtverket har sidor som guidar dig genom de första stegen när du ska starta företag. De finns länkade på den här sidan tillsammans med Nyföretagarcentrum. ALMI erbjuder finansiering och rådgivning och hjälper företag att växa.

Starta företag inom Life Science

Inom området Life Science finns ett innovationssystem utbyggt kring Karolinska Institutet i Solna. Där kan du få stöd, rådgivning, finansiering och andra möjligheter för att starta eller utveckla ditt företag inom Life Science-området.

Dela: