Ulla Prager utsedd till Årets Vårdbiträde

Ulla Prager, vårdbiträde vid Seniorstaden Hallens äldreboende, har utsetts till "Årets Vårdbiträde". Det är Klockargårdsfonden, som bland annat har till uppgift att öka kunskapen om och förståelsen för de demenssjukas situation, som varje år delar ut priset.

Ulla Prager, säger:

- Jag är naturligtvis mycket stolt och glad och lite mallig. Detta är en stor ära för mig men jag delar utmärkelsen med alla mina duktiga arbetskamrater här på Hallen.

Ulla har jobbat inom sjukvården i hela sitt liv, på Hallen har hon arbetat sedan starten den 18 februari 1991. Seniorstaden Hallen drivs av vårdföretaget Aleris. På måndagen uppvaktades Ulla Prager från flera håll, bland annat av Lena Appelgren, äldrekommunalråd. Även hon är stolt och glad. Lena Appelgren säger:

- Detta är fantastiskt roligt samtidigt är det ett lysande exempel på att vi i Solna har duktiga och engagerade medarbetare inom vården. Jag är övertygad om att många här i Solna både känner glädje och kommer att sporras av den fina utmärkelse som Ulla Prager har fått."

Ulla Prager fick utmärkelsen för "sitt fantastiska arbete och engagemang i vården av de dementa. Ulla bakar, lagar mat, bjuder in anhöriga till middagar - listan kan göras lång över hennes ansträngningar för att ge de boende på Hallen extra guldkant."

Dela: