Nyheter - Familj & omsorg

Nu kan du anmäla dig till vårens anhörigprogram

29 december 2016

När en person drabbas av psykisk ohälsa eller är beroende av alkohol, droger eller tabletter, berörs även du som lever i personens närhet. Du som känner igen dig kan också behöva stöd för din egen del.

Är du oroad över dina egna eller en ungdoms alkoholvanor?

21 december 2015

Jul och nyår är tider på året då alkoholkonsumtionen generellt sett ökar. Om du känner att du har behov av att prata om detta kan du på Socialförvaltningens vuxenenhet träffa en behandlare för ett antal rådgivande samtal. Vid jul och nyår ökar även risken för att ungdomar dricker alkohol och även där finns stöd att få.

Friskvård för 90-plussare i Solna!

20 december 2016

Solna stad erbjuder en bred variation av verksamheter som syftar till att öka det fysiska och psykiska välbefinnandet för de äldre invånarna i staden. Nu har även en träningsgrupp för 90-plussare startat på Sockerbitens seniorträff i Ritorp.

Nu finns vårens aktivitetsprogram för seniorer ute

19 december 2016

Nu finns vårens aktivitetsprogram för seniorer att tillgå på stadens seniorträffar, webbplats och stadshus. I aktivitetsprogrammet finns alla aktiviteter på stadens seniorträffar våren 2017 listade.

Tack till alla frivilliga för ert engagemang!

16 december 2016

Torsdagen den 15 december uppmärksammades alla de frivilliga som i samarbete med stadens Förebyggande verksamhet engagerat sig för stadens seniorer. Vid årets julbord deltog ett åttiotal frivilliga.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , , 67 , Nästa

Filtrera nyheter