Nyheter - Familj & omsorg

Höstens aktivitetsprogram för seniorer är här

7 augusti 2018

Nu kan du ta del av vad hösten 2018 har att erbjuda hos Solnas alla seniorträffar! Det gedigna utbudet av kurser och aktiviteter listas i den digitala broschyren som även finns att hämta som fysiskt exemplar hos seniorträffarna eller i stadshuset.

Renoveringen av Skoga kök går framåt

18 juli 2018

För närvarande pågår arbeten för att iordningställa köket på Skoga äldreboende, så att den uppskattade restaurangen kan återuppta sin verksamhet. Både för boende och besökare. Med anledning av att kökets uppdateringsbehov var väldigt omfattande rör det sig om en totalrenovering. Även utav biytor så som omklädningsrum, frysrum, lager med mera. Renoveringen just nu innebär att alltifrån golv till väggar och stommar fixas på plats!

Undvik onödiga risker i sommarvärmen

9 juli 2018

Perioder av höga temperaturer kan vara påfrestande på hälsan. Längre perioder av värme under sommaren kan orsaka både små och stora hälsoproblem. Det gäller särskilt under de perioder under sommaren när värmen är hög under hela dygnet.

Nya avtal med högre kvalitetskrav för Solnas äldreboenden

21 juni 2018

Under våren har Solna stad genomfört en stor upphandling gällande driften av stadens vård- och omsorgsboenden. Torsdagen den 21 juni tecknades avtalen med de utförare som tar över driften i Solna upp till elva år framåt. Avtalen börjar gälla den 1 mars 2019.

Tilldelningsbeslut för vård- och omsorgsboenden i Solna

7 juni 2018

Den 5 juni 2018 fattade omvårdnadsnämnden ett tilldelningsbeslut gällande driften av vård- och omsorgsboenden i Solna.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , , 22 , Nästa

Filtrera nyheter