Nyheter - Familj & omsorg

Är du oroad över dina egna eller en ungdoms alkoholvanor?

13 december 2017

Under julen ökar alkoholkonsumtionen generellt då många är lediga. Om du känner att du har behov av att prata om dina alkoholvanor, kan du hos socialförvaltningens vuxenenhet träffa en behandlare för ett antal rådgivande samtal. Även risken för att ungdomar dricker alkohol eller tar droger ökar under julen och det finns stöd att få.

Nu öppnar anmälan till Hälsoprojektet 65+

4 december 2017

Äntligen kan du anmäla dig till vårens stora friskvårdsprojekt som riktar sig till alla seniorer i Solna. Med hjälp av kunniga studenter från Gymnastik- och Idrottshögskolan, erbjuds du varierad träning på en friskvårdsanläggning i Solna under åtta veckor.

Varning för bedragare som lurar sig in hos äldre

29 november 2017

Den senaste tiden har de så kallade åldringsbrotten blivit extremt vanliga i stora delar landet, rapporterar polisen. Solnas närpolis har tagit emot anmälningar från äldre solnabor som vittnar om personer som försöker ta sig hos dem. Var vaksam mot okända besökare och släpp inte in okända personer i hemmet.

Stöd till unga som utsatts för trakasserier

28 november 2017

Hashtags som #metoo och #tystiklassen uppmärksammar sexuella trakasserier som är ett problem i samhället i stort men också inom skolvärlden. För dig som är ung och utsatt finns stöd att få hos Stödcentrum Nordväst.

Mattias är Solnas vinnare i Funkisfestivalen!

20 november 2017

Startfältet i årets deltävling av Funkisfestivalen var starkt och bjöd på allt från lugn skönsång till hiphop! En engagerad publik röstade tillsammans med en villrådig jury fram Mattias Tarantino till vinnare, han blir därmed Solnas representant i vårens stora final!

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , , 73 , Nästa

Filtrera nyheter