Unika Korttids Fridhemsplan

Vår målgrupp är främst vuxna med lindrig-måttlig utvecklingsstörning samt med autistiska drag. På Unika Korttids Fridhemsplan är alla mellan 18-28 år välkomna. Vi har plats för 9 deltagare.

På Unika Korttids Fridhemsplan har du chansen att förbereda dig inför att flytta hemifrån. Du bor på korttids en vecka i månaden och förutom en massa dans, sång och teater så tränar vi på allt man behöver lära sig innan man flyttar hemifrån.

Våra korttidsboenden ska kännas lyxiga och Unika. På Fridhemsplan har vi inrett lokalen som en fotoateljé. Vi har förstorat upp bilder på våra fina ungdomar i läckra färgglada ramar.

Vi har dessutom tillgång till en enorm danssal som är graffitimålad och härliga sällskapsrum. Vill du dansa loss med riktiga dansexperter eller lära dig att skriva egna sånger? Då passar detta korttids perfekt. Vi hittar så klart också på aktiviteter utomhus och ibland går vi på discon.

På Fridhemsplan har vi budgetträning genom att göra "Lyxfällan", vi pratar om relationer, vi planerar inköp, tvättar, diskuterar vad som händer i konflikter. Vi tränar alltså på allt som man behöver förberedas på innan man flyttar hemifrån så som matlagning , städning, tvätt.

Dela:

Kontakt

Unika Korttids Fridhemsplan

Platsansvarig

070-762 82 08

danin­e.pet­terss­on@attendo.se

www.unika.nu

Besöksadress

St: Eriksgatan 48 B 112 34 Stockholm

Skicka meddelande till Unika Korttids Fridhemsplan

Nadia Battain

Verksamhetschef

070-762 8206

Nadia­.batt­ain@attendo.se

Skicka meddelande till Nadia Battain