Unika Dagliga verksamhet Vasastan

På Unika DV Vasastan arbetar vi med en egen TV-show där vi intervjuar artister, politiker och andra intressanta kändisar i vår TV studio. Vi har också dans, film, redigering och en egen musikstudio. Naturligtvis jobbar vi också med skönhetssalongen, bakom kulisserna arbete och vi har även Life Coaching. Lill Lindfors, Mark Levengood, Dolly Style, David Hellenius, Robert Aschberg och Gladiatorn Ymer m.fl. har redan gästat vårt TV-program.

Vi har inrett lokalen i retrostil med härliga tapeter och gamla möbler från 50-talet. TV-studion består av en cool svartvit-rutig scen och läckra studiofåtöljer.

På Unika daglig verksamhet Vasastan har vi plats för 25 deltagare och vi har 5 coacher anställda samt en gruppchef. Vår målgrupp är främst ungdomar och vuxna med lindrig-måttlig utvecklingsstörning samt med vissa autistiska drag.

Unika DV Vasastan ligger på Valhallavägen 52. Om man åker 4:ans buss mot Radiohuset kliver man av på busstopet som heter Odengatan. Tekniska högskolans tunnelbanestation ligger precis intill oss. Välj då uppgången mot Odengatan.

Vår personal är ofta pedagoger och har talanger inom följande områden: Dans, musik, drama, smink, hår, styling, kostym och kulissbyggande.

Dela:

Kontakt

Unika Dagliga verksamhet Vasastan

udv@unika.nu

Besöksadress

Valhallavägen 52

Skicka meddelande till Unika Dagliga verksamhet Vasastan

Charlott Leijon

Gruppchef

0707-62 82 09

charl­ott@unika.nu

Skicka meddelande till Charlott Leijon