Unika Dagliga verksamhet Stadshagen

På Unika Dagliga verksamhet Stadshagen jobbar vi med musikalproduktion.

Vi bygger alltså en hel musikalproduktion, helt själva. Efter ett fast veckoschema skriver vi manus, musik, koreograferar egna danser, ritar och syr upp scenkläder, bygger scenografi och rekvisita. Det är ett stort men roligt arbete där alla kan bidra med något, efter egen förmåga. De som inte vill stå på scenen kan istället jobba bakom kulisserna med allt vad det innebär. Alla behövs! Som alltid på Unika har vi även Lifecoaching på schemat som handlar om att utvecklas och bli så självständig som möjligt.

På Stadshagens dagliga verksamhet arbetar vi med musikalproduktion och Lifecoaching mot ett mål: Att alla arbetstagare ska utvecklas och bli självständiga, självsäkra och kompetenta artister, i en miljö som helt är anpassade efter dem.

Vi har en stor teaterscen i lokalen där vi, utöver musikalproduktionerna, även har gratisshower där våra artister turas om att uppträda inför publik. Vår lokal påminner om en härlig antik teater med inslag av vinrött och guld. Vi vill vara en kreativ plats där alla får plats och där ingen idé är för tokig eller "fel".

Vi har plats för 21 deltagare och har 4 fantastiska coacher anställda samt en gruppchef på plats. Tillsammans har de heltäckande kompetens och utbildning inom området musikalproduktion: instrument, sångcoaching, musikstudio, dans, teater, kostym, design, konst och kulissbyggande.

Dela:

Kontakt

Unika Dagliga verksamhet Stadshagen

uds@unika.nu

Besöksadress

St: Göransgatan 153

Skicka meddelande till Unika Dagliga verksamhet Stadshagen

Hanna Lindström

Gruppchef

0707-62 82 06

hanna­@unika.nu

Skicka meddelande till Hanna Lindström