Cameleonten i Sollentuna

Cameleonten är en arbetsinriktad daglig verksamhet med friskvårdsprofil som vänder sig till Dig som är vuxen och har en funktionsnedsättning såsom utvecklingsstörning, autism eller Aspergers syndrom. Vi finns i fina lokaler i Edsberg i Sollentuna och det finns goda bussförbindelser hit. Cameleonten är en del av Utvecklingspedagogik Sverige AB.

Målgrupp

Vuxna personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd (1 § punkt 1 LSS).

Inriktning

Vi erbjuder daglig verksamhet i egna lokaler eller praktik förlagd på arbetsplatser. Vi erbjuder också möjlighet till studiebesök på arbetsplatser.

Hos oss utför Du riktiga arbetsuppgifter samt har möjlighet att helt eller delvis vara på en arbetsplats. Vi erbjuder arbetsuppgifter såsom matleveranser, café, matlagning, bakning, trädgårdsskötsel m.m. Vi samarbetar med en bostadsrättsförening där vi arbetar med exempelvis skräpplockning och trädgårdsarbete samt med ett äldreboende som vi bakar bröd till. Vi varvar arbetsträning med friskvård.

Verksamheten/verksamhetsidé

Genom hög kvalitet och individuellt utformade insatser bidrar vi till ökad kunskap, livskvalitet och delaktighet i samhället.

Eftersom behovet styr vilket innehåll vi ska ha i verksamheten och Du genom Ditt inflytande och medbestämmande kan påverka och utforma innehållet så kommer verksamheten ständigt förändras. Alla arbetsuppgifter är möjliga hos oss!

I friskvård ingår områdena kost, motion, balans mellan arbete och vila samt en god arbetsmiljö. Vi har fysisk aktivitet regelbundet där möjlighet finns till simning, styrketräning, badminton, fotboll, promenader eller utflykter.

Dela:

Kontakt

Cameleonten

08-517 07 170 eller 08-517 07 172

camel­eonte­n@up.se

http://www.cameleonten.se/

Besöksadress

Edsbergs Torg 1
192 52 Sollentuna

Skicka meddelande till Cameleonten

Aiko Nyström

Verksamhetschef

0730-76 07 45

aiko.­nystr­om@up.se

Skicka meddelande till Aiko Nyström