Dagliga verksamheter i Solna

Här finns information om alla dagliga verksamheter som Solna stad har avtal med. De beskrivande texterna är verksamheternas egna. Du har rätt att välja daglig verksamhet under förutsättning att du tillhör verksamhetens målgrupp och att det finns plats i verksamheten.

Främjas dagliga verksamhet

Vill du skaffa dig en gedigen arbetslivserfarenhet och ha väldigt roligt på vägen då kan vi vara platsen för dig! Här kan du finna alla möjliga spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Vårt mål är att du skall bygga upp en stor arbetslivserfarenhet. Det kan du göra i våra lokaler eller så finner vi andra praktikplatser utanför om det är något annan som lockar mer.Vi kommer vid sidan av arbetsinriktningen också satsa på träning och livskunskap.

Funkisgruppen - inriktning arbetsmarknad

Funkisgruppen daglig verksamhet med inriktning mot arbetsmarknaden. Verksamheten är belägen på Korta gatan 7, 9 tr. i Vreten, Solna.

Hagavillan Ateljé och Konferens

Verksamheten är inrymd i en stor sekelskiftesvilla med stora ljusa rum och en stor trädgård. Villan ligger i Hagalund, invid Blåkulla, med närhet till buss, pendeltåg, parker och fina promenadstråk och drivs av Waxö Omsorgs AB.

Solna dagliga verksamhet

Verksamheten är belägen invid Huvudsta C nära till affärer, tunnelbana, parker, fina promenadstråk längs med Mälaren. Verksamheten drivs av Waxö Omsorgs AB.

Stöd & Resurs Solna daglig verksamhet

Stöd & Resurs erbjuder stödinsatser för personer med autismspektrumtillstånd som omfattas av LSS eller SoL. Vi finns i Stockholmsområdet och i Västra Götaland. Daglig verksamhet i Solna är belägen på Lundagatan 5-7 i Solna. Verksamheternas lokaler ligger på nedre botten i bostadshus med gångavstånd till Solna centrum och Västra skogen. Buss nummer 152 stannar i närheten av lokalen.

Vingen – Återbruksaffär, Film, Musik och Drama

Vingen ligger som en arbetsplats bland andra arbetsplatser invid Solna C med närhet till tunnelbana, bra bussförbindelser, parker och fina promenadområden och drivs av Waxö Omsorgs AB.

VISA

VISA - dagliga verksamhet drivs av Waxö omsorg. Verksamheten är belägen invid Huvudsta C, nära till affärer, T-bana, parker och fina promenadstråk längs med Mälaren.

Dela: