Dagliga verksamheter i Solna

Här finns information om alla dagliga verksamheter som Solna stad har avtal med. De beskrivande texterna är verksamheternas egna. Du har rätt att välja daglig verksamhet under förutsättning att du tillhör verksamhetens målgrupp och att det finns plats i verksamheten.

Funkisgruppen - inriktning arbetsmarknad

Funkisgruppen daglig verksamhet med inriktning mot arbetsmarknaden. Funkisgruppen har två verksamheter. Den ena är belägen på Korta gatan 7, 5 tr. i Solna strand. Den andra verksamheten är belägen på Girovägen 13 i Järfälla.

Hagavillan Ateljé och Konferens

Verksamheten är inrymd i en stor sekelskiftesvilla med stora ljusa rum och en stor trädgård. Villan ligger i Hagalund, invid Blåkulla, med närhet till buss, pendeltåg, parker och fina promenadstråk och drivs av Waxö Omsorgs AB.

Solna dagliga verksamhet

Verksamheten är belägen invid Huvudsta C nära till affärer, tunnelbana, parker, fina promenadstråk längs med Mälaren. Verksamheten drivs av Waxö Omsorgs AB.

Stöd & Resurs Solna daglig verksamhet

Stöd & Resurs erbjuder stödinsatser för personer med autismspektrumtillstånd som omfattas av LSS eller SoL. Vi finns i Stockholmsområdet och i Västra Götaland. Daglig verksamhet i Solna är belägen på Lundagatan 5-7 i Solna. Verksamheternas lokaler ligger på nedre botten i bostadshus med gångavstånd till Solna centrum och Västra skogen. Buss nummer 152 stannar i närheten av lokalen.

Vingen – Återbruksaffär, Film, Musik och Drama

Vingen ligger som en arbetsplats bland andra arbetsplatser invid Solna C med närhet till tunnelbana, bra bussförbindelser, parker och fina promenadområden och drivs av Waxö Omsorgs AB.

VISA

VISA - dagliga verksamhet drivs av Waxö omsorg. Verksamheten är belägen invid Huvudsta C, nära till affärer, T-bana, parker och fina promenadstråk längs med Mälaren.

Dela: