Funkisgruppen

På Funkisgruppen strävar vi efter att skapa nya dimensioner för dig med funktionsnedsättning, genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena. Pusselbitarna i vår verksamhet bidrar till att bygga en helhet för dig. – Vi löser livspusslet!

Vårt mål är att göra det möjligt för dig att bo i egen lägenhet och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån dina egna förutsättningar och behov. Du har stor möjlighet att själv få påverka hur och när ditt Boendestöd ska genomföras. Hos oss äger du dina timmar.

Du får en kontaktperson som är både en social och praktisk stödsinsats och tillsammans lägger ni planeringen och ett schema. Ni gör regelbunden avstämning så att insatsen fungerar på ett tillfredsställande sätt för dig.

Funkisgruppen är ett privatägt företag med huvudkontor i Solna strand.

Vår personal är väldigt sport-, kultur- och fritidsintresserade. Personalen har en bred erfarenhet och utbildningar som finns representerade är socionom, beteendevetare, undersköterska, fritidspedagog och friskvårdskonsulent. Vi pratar bland annat följande språk: svenska, engelska, serbokroatiska och teckenspråk.

Grunden i vårt arbete utgörs av vår värdegrund och humanistiska människosyn. I och med att vi arbetar utifrån denna värdegrund säkerställer vi att vi har individen i fokus. Allt arbete sker utifrån den enskildes behov och önskemål – i enlighet med beställda insatser.

Dela:

Kontakt

Relaterade länkar