Storgatan 50

Storgatan 50 är belägen på Storgatan i ett större bostadshus med närhet till Huvudsta centrum, tunnelbana, parker och fina promenadstråk.

Målgrupp

Personer med stort stödbehov som har beviljad insats enligt LSS 1:1 och 9:9.

Om bostäderna

Enheten har 6 lägenheter och gemensamma utrymmen som kök, samvaro- och aktivitetsrum samt tvättstuga. I anslutning till enheten ligger den egna underbara och lummiga trädgården. Enheten är handikappanpassad med breda dörrar, utan trösklar, och med liftar för de som har behov av detta.

Inriktning

Individuellt stöd i hem och fritid baserat på struktur och rutin utifrån varje omsorgstagares behov. I det gemensamma köket tillagas varje dag en näringsrik ekologisk middag och omsorgstagaren deltar utifrån sina önskemål och egna villkor.
I samvaro- aktivitetsrummet erbjuds möjlighet till social samvaro och aktiviteter tillsammans med andra omsorgstagare .
Enheten ligger i nära anslutning till Bubblan Spa, vilket ger många och goda möjligheter till rekreation och upplevelse för den enskilde utifrån dennes önskemål genom att njuta av massagedusch, bastu och bubbelbad eller bara att få vara i en vacker rogivande miljö.
På Storgatan 50 arbetar personal som ger stöd under alla dygnets tider och med ständig fokus på den enskildes vilja och behov.

Dela: