Spårvägen 12

Ungdomar som flyttat hemifrån, som beviljats insatsen boende med särskild service till vuxna enligt LSS.

Inriktning på verksamheten

Vi arbetar för att individer med neuropsykiatriska funktionsskillnader ska få en mer nyanserad bild av samhället och bemötandet inom LSS. Vi gör det genom att ytterst bemöta individen med hänsyn och omsorg till dennes faktiska behov.

Verksamhetsidé

Mango Omsorg arbetar hälsofrämjande och för oss innefattar det hela individen med kropp, sinne och själ. Vi vill att de boende på Spårvägen 12 ska känna stimulans, glädje och trygghet i sin vardag. Vi strävar efter att ge den boende de bästa förutsättningar att uppleva sin fulla potential, och då alla människor är olika är detta helt individanpassat.

Om bostäderna

Vi på Spårvägen 12 erbjuder en trygg och hemlik miljö med personal tillgänglig dygnet runt. Gruppbostaden består av fyra lägenheter och en satellitlägenhet. I vår gemensamma del, som är ett härligt vardagsrum med öppen planlösning, umgås vi tillsammans, personal och boende. I o m vår hemlika miljö så blir det en väldigt härlig plats att "hänga" i.
Lägenheter är på ca 45kvm bestående av ett rum, köksdel samt badrum. Lägenheterna har uteplatser i marknivå.

Fritid

Vi planerar utifrån de boendes önskemål om fritidsaktiviteter. Vi åker på utflykter både i grupp och individuellt. Gruppbostadens närområde erbjuder fantastiska möjligheter både till promenader och kortare utflykter till t.e.x. Råstasjön eller Lötsjön med sitt inbjudande fågelliv.
Bio eller annan aktivitet i Mall of Scandinavia är bara en kort promenad bort.

Dela:

Kontakt

Spårvägen 12

0708-73 72 13

info@mangoomsorg.se

http://mangoomsorg.se/

Besöksadress

Spårvägen 12
169 32 Solna

Skicka meddelande till Spårvägen 12

Camilla Nordgren

Verksamhetschef

0709-31 35 90

camil­la@mangoomsorg.se

Skicka meddelande till Camilla Nordgren