Andersvägens gruppbostad

Andersvägens gruppbostad drivs på entreprenad av Nytida sedan år 2003. Det ligger naturskönt beläget i en bostadsrättsförening i Hagalund, mindre än 5 minuters gångavstånd till Hagaparken. God kommunikation, nära till flera busshållplatser och Solna pendeltågstation, 10 minuter med buss till T-bana.

Målgrupp

Andersvägen vänder sig till personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som kan behöva mer eller mindre st��d vid vardagliga situationer. Personer med neuropsykiatriska funktionsneddsättningar har ofta svårigheter med:

- reglering av uppmärksamhet
- impulskontroll och aktivitetsnivå
- Socialt samspel med andra människor
- Perceptionstörningar
- Kognitiva svårigheter såsom inlärning och minne
- att uttrycka sig i tal och skrift
- motoriken

Verksamhetsidé

Nytida har stora kunskaper i många olika evidensbaserade arbetsmetoder och om de olika specifika målgrupperna. Vi arbetar och utvecklar systematiskt vår verksamhet utifrån den enskildes individuella behov och kvalitetssäkrar genom att kontinuerligt dokumentera och följa upp allt som berör de boende.

Vi arbetar utifrån Nytidas pedagogiska ramverk som säkerställer att varje individ får en personligt anpassad personlig pedagogik och bemötande. Vi jobbar med motivation, samarbete, tillgänglighet, bemötande och helhetssyn.

"Vi gör världen lite bättre en människa i taget".

Dela:

Kontakt

Andersvägen 3 B

08-730 48 28

http://www.nytida.se

Besöksadress

Andersvägen 3 B
169 69 Solna

Skicka meddelande till Andersvägen 3 B

Karin Ginsburg

Verksamhetschef

076 621 77 54

karin­.gins­burg@nytida.se

Skicka meddelande till Karin Ginsburg

Andersvägen fick ett hedersomnämnande på Kvalitetsdagen 2011