Barn, ungdom och familj

Kontakta Barn- och Ungdomsenhetens mottagningsgrupp om du är orolig för att ett barn eller en ungdom i din närhet far illa eller om du vill ha råd.

flickansikte

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med Socialförvaltningen går du via kontaktcenter på telefonnummer 08-746 10 00. Kontaktcenters öppettider är måndag till fredag 8:00-17:00 (onsdagar 8:00-18:00 och fredagar 8:00-15:00). Om du vill göra en orosanmälan kan du göra det till Barn- och ungdomsenhetens mottagningsgrupp.

Hjälp på kvällar och helger

Om du har ett akut ärende som inte kan vänta tills den ordinarie socialtjänsten öppnar kan du vända dig till Socialjouren Nordväst för råd och stöd.

Hur vi hjälper och ger stöd

Vi kan hjälpa till att stärka och stödja familjen och det sociala nätverket och erbjuda skydd. Vi hjälper och ger stöd så långt det är möjligt i hemmet, utifrån barnets eller ungdomens behov.

Socialtjänsten är organiserad så att det finns en barnenhet för barn som är mellan 0 och 12 år och en ungdomsenhet för ungdomar mellan 13 och 20 år. De båda enheterna har samma mottagningsgrupp, Barn- och Ungdomsenhetens mottagningsgrupp, se kontaktuppgifter i högermenyn.

Läs mer om orosanmälan om om hur en utredning går till.

Dela:

Kontakt

Kontaktcenter, Solna stad

08-746 10 00

Postadress

171 86 Solna

Mer kontaktinformation om Socialförvaltningen

Synpunkter, klagomål och överklagan till Socialförvaltningen