Phoniro Lock Base – en enhet för alla dörrar

Phoniro Lock Base används för att minimera den dagliga hanteringen av nycklar inom hemtjänsten. Systemet ersätter den vanliga nyckeln med en digital nyckel i en specifik mobiltelefon som används av personalen och en låsenhet monterad på insidan av lägenhetsinnehavarens ytterdörr.

Enkelt och säkert

Phoniro Lock Base är den enhet som monteras på insidan av lägenhetsinnehavarens ytterdörr över det befintliga vredet. Den boende använder även i fortsättningen sina nycklar som vanligt. Phoniro Lock Base syns inte utifrån.

Hur används Phoniro Lock Base?

Installationen genomförs utan åverkan på dörr eller dörrkarm. Enheten påverkar inte boendets skalskydd och hemförsäkringen gäller som tidigare. En och samma Phoniro Lock Base enhet passar på många olika låstyper samt på både höger- och vänsterhängda dörrar.

Phoniro Lock Base är batteridriven och kräver ingen kabeldragning. All kommunikation mellan enheten och personalens mobiltelefoner sker trådlöst med hjälp av Bluetooth. Vem som har behörighet att öppna dörren bestäms i det administrativa IT-systemet. För högsta säkerhet fungerar systemet även helt offline.


Phoniro Lock Base installeras utan åverkan på dörren. Foto: Phoniro.

Dela: