Björksätra

Äldreboendet Björksätra erbjuder ett modernt äldre­boende för personer med somatiska åkommor. Vården och omsorgen är utformad för att ge, integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet samt och meningsfullhet. Vi finns till för de som bor hos oss.

Björksätra har en modern och sober inredning. Både lägenheterna och de gemensamma utrymmena präglas av luftighet och rymd. Alla våningar har stora inglasade terrasser.

PROFIL
På Björksätra finns det varje dag något att se fram emot som gör det meningsfullt att stiga upp.

De dagliga aktiviteterna anpassar vi efter de boendes önskemål och intressen. Boende tillsammans med kontaktperson gör varje vecka en planering av de individuella aktiviteterna som planeras in på den boendes EGEN TID.

Varje morgon serveras en frukostbuffé och till lunch och middag finns det möjlighet att välja mellan två olika rätter. För den som vill finns det alltid möjlighet att ta ett glas vin eller öl till maten. På fredagar serverar vi en drink före maten (alkoholfritt alternativ erbjuds alltid) och på helgerna serveras en trerätters meny.

Som privat leverantör har vi utöver vårt offentliga uppdrag, möjlighet att erbjuda tilläggstjänster. Behöver du sällskap för släktbesök, resor, teater, operabesök eller andra utflykter som inte ingår i vård- och omsorgsboendet så ordnar vi det.

LÄGENHETERNA
Björksätra består av 48 moderna i fyra våningsplan med tolv lägenheter på varje våning. Lägenheterna är cirka 30 m2 med egen dusch, toalett och kokvrå. Med trygghet som ledstjärna har vi planerat bostäderna och de gemensamma utrymmena, här är det lätt att nå personalen och ta del av vad som händer på våningen.

PERSONAL
Verksamheten är bemannad dygnet runt med egen våningspersonal. De som omvårdnaden har vårdutbildning och erfarenhet av att arbeta med äldre.

KOMMUNIKATION OCH NÄRSERVICE
Björksätra ligger centralt i Sätra som tillhör Skärholmens stadsdel, Stockholm. Här finns bra tillgång till allmänna kommunikationer med både t-bana och buss. Parkmiljö och grönska omgärdar boendet och inom 10 minuters promenadavstånd når vi det populära Sätrabadet.

Dela:

Kontakt

Björksätra

http://www.kavatvard.se/

Besöksadress

Fröstätrabacken 7d
127 37 Skärholmen

Mer kontaktinformation om Björksätra

Giovanna Zumaeta

Verksamhetschef

08-58 00 47 13

info@kavatvard.se

Skicka meddelande till Giovanna Zumaeta