Bejtona och Vilobacken (fd Elinsborgsbacken)

På Bejtona och Elinsborgsbacken finns det språkprofilerade äldreboendet Bejtona (för arabisktalande) och Vilobacken ett modernt äldreboende med "all inclusive"- koncept.

Kavat Vårds vision är att driva äldreboende som vi själva skulle välja. Vi finns till för de som bor hos oss. Vården och omsorgen är utformad för att ge, integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet samt och meningsfullhet.

Profil

På Bejtona erbjuder vi ett tryggt vård- och omsorgsboende där vi med hjälp av språket, aktiviteterna, inredningen, musiken, radio och tv-kanalerna, maten skapat en miljö som påminner om det gamla hemlandet. Att personalen talar och förstår den boendes språk och kultur skapar trygghet och ger den boende ett sammanhang.

Som privat leverantör har vi utöver vårt offentliga uppdrag, möjlighet att erbjuda tilläggstjänster. Behöver du sällskap för släktbesök, resor, teater, operabesök eller andra utflykter som inte ingår i vård- och omsorgsboendet så ordnar vi det.

På Vilobacken erbjuder vi en enkel och bekymmersfri inflyttning. Hit kan den boende komma direkt från sjukhuset utan att något behöver förberedas eller iordningställas i förväg. Här kan den boende flytta in i en färdigmöblerad lägenhet. TV, sängkläder, handdukar och allt annat du behöver finns redan på plats. Du behöver bara ta med dig kläder och hygienartiklar.

LÄGENHETERNA
De 36 lägenheterna är fördelade på fyra våningsplan.

Förutom de boendes egna bostäder har varje våning ett gemensamhetsutrymme i form av ett stort kök med matplats och vardagsrum med tillhörande terrass.

Lägenheterna är mellan 30-40 m2 med dusch, toalett och ett mindre kök.

Lokalernas utformning gör det lätt att nå personalen och ta del av vad som händer på våningen. Trygghetslarm gör det möjligt att påkalla personalens hjälp dygnet runt.

PERSONAL
Verksamheten är bemannad dygnet runt med egen våningspersonal. De som arbetar i omvårdnaden har vårdutbildning och erfarenhet av att arbeta med äldre samt talar, läser och skriver på persiska och arabiska.

KOMMUNIKATION OCH NÄRSERVICE
Till Bejtona/Vilobacken tar du dig enkelt med tunnelbanelinje 10 station Tensta.

Dela:

Kontakt

Bejtona och Vilobacken (fd Elinsborgsbacken)

info@kavatvard.se

http://www.kavatvard.se

Besöksadress

Elinsborgsbacken 5
163 64 Spånga

Mer kontaktinformation om Bejtona och Vilobacken (fd Elinsborgsbacken)

Anne Lundmark

Verksamhetschef

08-58 00 47 08

Skicka meddelande till Anne Lundmark