Vård och omsorgsboenden utanför Solna

Här hittar du alla boenden som är valbara utanför Solna.

Aleris Rosstorp Äldreboende

Aleris Rosstorp Äldreboende är ett nyrenoverat och tillbyggt vård- och omsorgsboende med Team Vårdpilen som huvudman. Verksamheten vilar på en kristen värdegrund. På Rosstorp är dock alla välkomna, här har vi verkligen roligt!

Attendo Lindhovshemmet

Attendo Lindhovshemmet är ett modernt vård- och omsorgsboende för personer med stort omvårdnadsbehov. På boendet finns även en enhet med finsk inriktning.

Bejtona och Vilobacken (fd Elinsborgsbacken)

På Bejtona och Elinsborgsbacken finns det språkprofilerade äldreboendet Bejtona (för arabisktalande) och Vilobacken ett modernt äldreboende med "all inclusive"- koncept.

Birger Jarl

Birger Jarl är ett sobert inrett äldreboende centralt beläget i Stockholms innerstad. Här erbjuder Kavat Vård äldreboende i form av gruppboende för personer med demenssjukdom och personer med somatiska åkommor. Kavat Vårds vision är att driva äldre­boende som vi själva skulle välja. Vi finns till för de som bor hos oss. Vården och omsorgen är utformad för att ge, integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet.

Björksätra

Äldreboendet Björksätra erbjuder ett modernt äldre­boende för personer med somatiska åkommor. Vården och omsorgen är utformad för att ge, integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet samt och meningsfullhet. Vi finns till för de som bor hos oss.

Brahem

Brahem är centralt beläget på Östermalm i Stockholm. Här erbjuder Kavat Vård ett vackert och representativt äldreboende för personer med demenssjukdom eller somatiska åkommor. Vår vision är att driva äldreboende som vi själva skulle välja. Vården och omsorgen är utformad för att ge integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet samt meningsfullhet. Vi finns till för de som bor hos oss.

Ektorpsgården

Ektorpsgården bedriver omvårdnad i form av sjukhemsvård, för somatiskt- och demenssjuka efter biståndsbeslut. Vi ska ge stöd, service och god omsorg, till boende upp till sjuksköterskenivå.

Ersta Hannahemmet/Hannakoti

Hannahemmet/Hannakoti har finsk och svensk profil och är en del av Ersta diakoni, Sveriges största aktör inom ideellt bedriven vård och socialt arbete.

Grönskogens Vårdboende

Grönskogen är ett boende som erbjuder omsorg och gemenskap dygnet runt för personer demenshandikapp. Vi strävar efter att kunna ge högsta möjliga livskvalitet till dem som bor hos oss. Viktigt är att du får göra saker som intresserar dig. Oavsett sjukdom eller handikapp ska alla dagar kännas meningsfulla och innehållsrika.

Hammarby Slott

Hammarby Slott är ett permanent boende för personer över och under 65 med demenssjukdom.

Hammarby slott har en vision att kombinera småskalighet med professionalism. Vi vill att alla som bor hos oss ska känna sig hemma och trivas i en vacker miljö. Vi erbjuder ett trivsamt boende i vacker omgivning. Miljön är parkliknande och grönskande med många kulturhistoriska inslag.

Johannesgårdens Vård- och omsorgsboende

Stora Sköndal – i medmänniskans tjänst med hjärta och hjärna. Johannesgården ligger i natursköna omgivningar vid sjön Drevviken och drivs av Stiftelsen Stora Sköndal. På Johannesgården bedriver vi vård och omsorg med somatisk inriktning.

Kyrkbyns vård- och omsorgsboende

Stora Sköndal – i medmänniskans tjänst med hjärta och hjärna. Kyrkbyn ligger i natursköna omgivningar vid sjön Drevviken och drivs av Stiftelsen Stora Sköndal. På Kyrkbyn bedriver vi vård och omsorg med somatisk inriktning.

La Casa

På La Casa erbjuder Kavat Vård ett äldreboende med spansk språkprofil.

Lillängens äldreboende

På Lillängen vill vi att du ska känna dig som hemma. Omsorg och service ska hålla högsta kvalitet, men minst lika viktigt är att du får göra saker som intresserar dig. Oavsett sjukdom eller handikapp ska alla dagar kännas meningsfulla och innehållsrika. Vänner och närstående är givetvis alltid välkomna.

Nymilens äldreboende

Vi finns i Bromma med närhet både till Brommaplans brus och Drottningholms vackra natur. Du får din egen lägenhet och service i en trygg miljö med vårdpersonal utanför dörren. Du får möjlighet till en hög livskvalitet när du väljer att bo hos oss. Närheten till naturen är påtaglig i hela huset och vinterträdgården med glastak där du ser himlen och kan njuta året om är en tillgång. De fem bostadsgrupperna i huset ligger placerade runt vinterträdgården. Aktivitet är en viktig del av dagen hos oss, både inomhus och utomhus. Vi har ett brett aktivitetsutbud för både kropp och själ.

Persikan

Välkommen till en bit av Iran mitt i Stockholm. Persikan är ett profilboende med inriktning på den persiska kulturen. De äldre som väljer att bo på Persikan gör det i första hand för att få möjlighet att "vila" i sitt eget språk.

Rotsundastrands vård och korttidsboende

På Rotsundastrand vill vi att du ska känna dig som hemma. Omsorg och service ska hålla högsta kvalitet, men minst lika viktigt är att du får göra saker som intresserar dig. Oavsett sjukdom eller handikapp ska alla dagar kännas meningsfulla och innehållsrika. Vänner och närstående är givetvis alltid välkomna.

Saltsjöbadens sjukhus

Hos oss utgår vården och omsorgen utifrån dina individuella behov och önskemål. Saltsjöbadens sjukhus inhyser förutom äldreboende även daglig verksamhet och specialistvård. På Saltsjöbadens Sjukhus vill vi att du ska känna dig som hemma. Omsorg och service ska hålla högsta kvalitet, men minst lika viktigt är att du får göra saker som intresserar dig. Oavsett sjukdom eller handikapp ska alla dagar kännas meningsfulla och innehållsrika. Och vänner och närstående är givetvis alltid välkomna

Sandstugans äldreboende

På Sandstugan vill vi att du ska känna dig som hemma. Omsorg och service ska hålla högsta kvalitet, men minst lika viktigt är att du får göra saker som intresserar dig. Oavsett sjukdom eller handikapp ska alla dagar kännas meningsfulla och innehållsrika. Vänner och närstående är givetvis alltid välkomna.

Solgårdens Vård och omsorgsboende

Stora Sköndal – i medmänniskans tjänst med hjärta och hjärna. Solgården ligger i natursköna omgivningar vid sjön Drevviken och drivs av Stiftelsen Stora Sköndal. På Solgården bedriver vi vård och omsorg med somatisk inriktning.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa

Dela: