Vård och omsorgsboenden i Solna

Här hittar du alla profilerade vård- och omsorgsboenden i Solna.

Ametisten

Ametisten är ett modernt och centralt beläget boende för personer äldre än 65 år som behöver omvårdnad eller har en demenssjukdom. Antal platser: 80 platser, 32 platser med somatisk inriktning och 48 platser för demens.

Berga

Berga är ett modernt äldreboende för personer med omvårdnadsbehov och personer med demenssjukdom. Berga ligger i Bergshamra med utsikt över Edsviken och Värtan. Det finns 96 trevliga lägenheter som är uppdelade på 12 plan med små avdelningar om åtta boende.

Björkgården

Björkgården ligger i Råsunda, nära Filmstaden. Björkgården drivs på entreprenad sedan 2010 av Förenade Care på uppdrag av omvårdnadsnämnden.

Frösunda

Frösunda vård- och omsorgsboende ligger nära Brunnsviken i Frösunda. Frösunda drivs i egenregi av Attendo Sverige AB. På Frösunda finns lägenheter för personer med omfattande omvårdnadsbehov.

Hallen

Hallen ligger i ett lugnt kvarter i Råsunda med närhet till fina grönområden. Boendet har 69 lägenheter fördelade på fyra enheter, varav två enheter är inriktade mot demens. Här finns ett korttidsboende, två dagverksamheter varav en med inriktning demens. På Hallen har vi även en restaurang.

Oskarsro

Oskarsro är ett litet hemtrevligt vård-och omsorgsboende i närheten av Solna centrum och Huvudstad centrum. På Oskarsro erbjuder vi individuell vård- och omsorg i samråd med den boende och dess närstående. Vi har ett entreprenadavtal med Solna stad.

Polhemsgården

Polhemsgården ligger i Solna och har 80 lägenheter med demensinriktning. Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. I vår vision fokuserar vi på den enskilda människan. Vårt mål och ambition är att varje enskild person i våra verksamheter ska bemötas med respekt och leva ett så gott liv som möjligt.

Skoga

Skoga äldrecentrum drivs av omvårdnadsnämnden. Skoga ligger på Jungfrudansen nära Huvudsta centrum. Det är goda kommunikationer, tunnelbana och bussar. Frisör och fotvård finns i Skogas lokaler.

Tryggheten

Tryggheten ligger i natursköna Bergshamra och drivs av A&O Ansvar och Omsorg AB, på uppdrag av omvårdnadsnämnden. Boendet har 31 lägenheter. I huset finns frisör, fotvård, minilivs och badanläggning. Vår placering vid torget gör att det är lätt att ta en promenad eller att slå sig ner på en bänk för att titta på allt som händer.

Dela:

Var ligger Solnas vård- och omsorgsboenden?