Familj & omsorg

Anmälan Hälsoprojektet 65+ 2019

Anmälan till Hälsoprojektet 65+ 2019 är öppen och anmälan hittar du i den här länken! Hälsoprojektet 65+ är ett kom-igång-projekt för att inspirera Solnas seniorer till motion och ett aktivare liv.
  • Camilla är Solnas representant i Funkisfestivalen!

    Med ett starkt startfält, som bjöd på allt från ballader till stenhård hårdrock, skulle årets deltävling av Funkisfestivalen bli en av de jämnaste tävlingarna hittills. Tillsammans med en jury röstade publiken fram Camilla Nilsson, som gick under artistnamnet Rosa, till vinnare och Solnas representant i vårens semifinal på Nalen i Stockholm!

  • Psykiatriska mottagningen Kronan flyttar

    Från och med den 6 december finns Psykiatriska mottagningen Kronan på Tomtebodavägen 12A i Solna. Nytt mottagningsnummer blir då 08-123 681 50.

  • Goda exempel inom Solnas vård och omsorg belönades med kvalitetspris

    Nya och utvecklande arbetssätt inom Solnas vård- och omsorgsverksamheter lyftes och prisades under torsdagen den 18 oktober på den årliga Kvalitetsdagen. Vinnarna av Kvalitetspriset 2018 var MindMe och Frösunda vård- och omsorgsboende, för deras nyskapande arbete inom sammanhållen vård och omsorg för ökad självständighet.