Familj & omsorg

Avslutning av Hälsoprojektet 65+

Måndagen den 25 april avslutades Hälsoprojektet 65+ med omgångens sista träningspass. I anslutning till avslutningen var omvårdnadsnämndens ordförande Samuel Klippfalk på plats för att dela ut ett diplom till friskvårdsanläggningen Puls och Träning som tack för deras medverkan i Hälsoprojektet.

 • Anhörigveckan 3-7 oktober

  Anhörigteamet i Solna stad erbjuder sex föreläsningar mellan 3 och 7 oktober, till dig som ger stöd till en anhörig. Alla är välkomna och föreläsningarna är kostnadsfria. Här hittar du programmet för anhörigveckan!

 • LSS-mässa för daglig verksamhet den 29 september

  Torsdagen den 29 september har du som redan har eller ska börja på daglig verksamhet möjlighet att träffa de olika verksamheterna i biblioteket i Solna centrum. Både verksamheter och ansvariga från kommunen kommer att finnas på plats kl. 15-18. Välkommen!

 • Många besökare på Seniorträffarnas dag

  Det var många seniorer som kom på besök, när Seniorträffarnas dag hölls på Ankaret i Solna onsdagen den 21 september 2016.

 • Loppmarknad på Östervägens aktivitetshus

  Från tisdagen den 20 september till lördagen den 24 september hålls en loppmarknad på föreningen Östervägens aktivitetshus. Kom och fynda bland kläder, skor, böcker, prylar, keramik och mycket mer. Caféet är öppet för alla och det serveras våfflor och grillad korv. Vill du äta något annat än våfflor och korv så är är lunchserveringen öppen tisdag, onsdag och fredag. Varmt välkommen!

 • Höstmarknad på Glöden den 15 september

  Välkomna till höstmarknad på Glöden den 15 september mellan klockan 12-18. På marknaden kan du fynda allt från växter till hantverksprodukter, hembakat fikabröd, secondhandkläder och skor, husgeråd och mycket mer. I caféet serveras dagens rätt, samt gott kaffe och fikabröd.