Familj & omsorg

Vårens aktivitetsprogram för seniorer är här!

Nu kan du ta del av vad våren 2019 har att erbjuda hos Solnas alla seniorträffar! Det gedigna utbudet av kurser och aktiviteter listas i den digitala broschyren som även finns att hämta som fysiskt exemplar hos seniorträffarna eller i stadshuset.

  • Vårens seniorvandringar startar

    Nu är programmet för vårens vandringar äntligen här! Under tio onsdagar är alla seniorer välkomna att delta i arrangerade promenader både i och utanför Solna. Boka redan nu in onsdagen den 20 mars. Då går vårens första promenad över Södermalm i Stockholm.

  • Sista chansen att anmäla dig till trygghetsboendet Palsternackan

    Nu har du som senior i Solnas en sista chans att anmäla intresse för en nybyggd hyresrätt i Solnas första trygghetsboende Palsternackan i Huvudsta. De sista lägenheterna kommer att finnas på Signalistens webbplats mellan den 1 och 14 april. Därefter går eventuellt återstående lägenheter vidare till Bostadsförmedlingen.

  • Ny telefonlinje för personer som utövar våld i nära relationer

    Den 4 februari öppnar en ny telefonlinje som pilotprojekt, "Välj att sluta", som ska hjälpa personer som vill sluta utöva våld i nära relationer. Den nya telefonlinjen är ett samarbete mellan länsstyrelserna i Stockholm och Skåne samt Manscentrum Stockholm.