Solnas miljöstipendium 2010

Miljöstipendiet 2010 har inriktningen barn- och ungdomsverksamhet som främjar en hållbar livsstil. Miljö- och hälsoskyddsnämnden vill genom att ge stipendeiet till tretton förskolor och skolor stödja deras miljöarbete utifrån de projekt de genomfört samt uppmuntra dem till fortsatt miljöarbete.

Miljö- och hälsoskyddsnämnden beslöt den 19 oktober 2010 att barnverksamheterna Fridhemsskolan, Ekensbergsskolan, förskolan Fröet, Tellus förskola, Ängkärrs förskola, Barnens Montessori Akademi Göran Perssons väg, Paprikans förskola, Taurus förskola, Tunets förskola, förskolan Fantasia, Stenbacka förskola, Pumpans förskola och förskolan Kullen tilldelas Solna stads miljöstipendium 2010. Stipendiet på sammanlagt 40 000 kr fördelas med 4 000 - 2 500 kr per motagare. Belopp och motivering finns i listan i högerspalten.

"Det är verkligen roligt och imponerande att se de projekt som barnen har åstadkommit. Att vi har så kreativ personal i Solnas skolor och förskolor bådar gott för framtiden" säger Magnus Nilsson som är ordförande för Miljö och hälsoskyddsnämnden och under november delat ut stipendierna.

Några av stipendiatena:

Miljöstipendiet i rätta händer på Taurus förskola

Taurus förskola

Miljöstipendiet delas ut till Kullens förskola

Kullens förskola

Dela: