Sverige-Slovakien på Friends Arena 16/10

Sverige möter Slovakien Friends Arena den 16 oktober i en träningslandskamp. Publiksiffran räknas i dagsläget till knappa 20.000 och starttid är 20:45. Planera resvägen i förtid, tänk framförallt kollektivt och spana gärna in våra övriga tips!


Bildtack till Friends Arena

Närmare 20.00 fotbollssugna åskådare väntas till Solna i samband med tisdagens träningslandskamp mellan Sverige och Slovakien. Är du boendes i Solna är cykel eller promenad kanske smidigast, annars är kollektivtrafik ett oslagbart alternativ! om avstånden är längre - tänk bara på att planera resan i förväg och ta gärna i med lite extra marginal för att slippa onödig söndagsstress. Rekommendationen från arrangören är att nyttja tunnelbanan som går till/från Solna centrum (ca 10-15 min promenad till arenan). Även pendeltåg går. Spana in SL:s hemsida eller app för mer exakt info.

Vårt tips! Planera i tid, ha lite marginaler, kika gärna här för en smidig karta över närområdet (uppgång till pendeltåg etc.) Vi önskar alla som kommer besöka Solna hjärtligt välkomna och hoppas det blir många fina, nya minnen :)

Dela: