AIK-Hammarby på Friends Arena söndag 23/9

Årets sista Stockholmsderby och slutsålt på läktarna när AIK möter Hammarby den 23/9 kl 15.00. Friends Arena i Solna är platsen och publiksiffran räknas till närmare 50.000 (!). Fullt hus med andra ord. Planera resvägen i förtid, tänk på att visa lite extra hänsyn (inte minst mot barn och andra som kan ha det lite svårare i trängseln) och spana gärna in våra övriga tips för en smidig vistelse i Solna.


Bildtack till Friends Arena

Närmare 50.000 fotbollssugna åskådare väntas till Solna. Det kommer innebära mer trängsel än normalt, och starkare tryck på kollektivtrafiken. Så är du boendes i Solna är cykel eller promenad kanske smidigaste sättet att ta sig till arenan. Annars är kollektivtrafiken ett oslagbart alternativ om avstånden är längre - tänk bara på att planera resan i förväg och ta gärna i med lite extra marginal för att slippa onödig söndagsstress. Rekommendationen från arrangören är att nyttja tunnelbanan som går till/från Solna centrum (ca 10-15 min promenad till arenan). Även pendeltåg går. Spana in SL:s hemsida eller app för mer exakt info.

Vårt tips!
Planera i tid, ha lite marginaler, kika gärna här för en smidig karta över närområdet (uppgång till pendeltåg etc.) Vi önskar alla som kommer besöka Solna hjärtligt välkomna och hoppas det blir många fina, nya minnen :)

Dela: