Öppet hus

Vill du veta mer om skolan, våra program eller vår idrottsutbildning? Om situationen gör det möjligt för fysiska öppna hus under våren behöver du göra en tidsbokning inför ditt besök.

Under hösten 2020 kan vi tyvärr inte erbjuda ett öppet hus, men kontakta oss gärna istället:

Elin.harring@solna.se Samhällsprogrammet med inriktningar samhällsvetenskap och beteendevetenskap)

Maria.ekström@solna.se Ekonomiprogrammet med inriktningar ekonomi och juridik.

Katarina.laurin@solna.se Naturvetenskapsprogrammet och NIU.

Ulrika.henningsson@solna.se Barn- och fritidsprogrammet / El- och energiprogrammet

Öppet hus under våren 2021

För att du och vår personal ska känna sig trygg så anpassar vi våra öppna hus under våren.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationerna och tar endast emot ett begränsat antal personer per tillfälle. Därför behöver du boka tid för ditt besök. Vi kan max ta emot två personer per sällskap, och bara elever som går i nionde klass.

Håll dig uppdaterad här på vår hemsida för information om ändringar kring våra öppna hus.

Välj vilket Öppet hus du är intresserad av * (obligatorisk)
Välj vilket Öppet hus du är intresserad av