Aktuellt med anledning covid-19

Här kan du ta del av aktuell information som gäller Solna gymnasium med anledning av covid-19 och vaccination. Sidan uppdateras kontinuerligt.

Övergripande information från Solna stad med anledning av covid-19 och vaccination kan du ta del av på solna.se/coronavirus

Senast uppdaterat: Tisdag 28 september

Undervisningen bedrivs på plats i skolornas lokaler.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer till förskola, grundskola och gymnasieskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten justeras kontinuerligt. Vi ber dig följa detta på Folkhälsomyndighetens webbplats:

Folkhälsomyndighetens generella rekommendationer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer för förskola, grundskola och gymnasieskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vårdnadshavare till elever som är över 18 år får i vissa fall inte samma information som eleverna via lärplattformen It's Learning. Via länkarna nedan kan dessa vårdnadshavare ta del av samma information som eleverna får. Det senaste återfinns här:

Information skickad 28 september 2021 Pdf, 58 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 58 kB)
Brevet informerar om lättnader av restriktioner från och med den 29 september.