Reservantagning till åk 1

Fram till den 14 augusti är det Gymnasieantagningen i Storsthlm som ansvarar för reservantagningen. Vi din inloggning på www.gyantagningen.selänk till annan webbplats kan du följa din reservplacering.

Den 14 augusti tar skolan över reservantagningen och följer då den reservlista som Gymnasieantagningen skickar till oss. Om vi får en ledig plats kontaktar vi den sökande som står näst på tur på reservlistan. När vi kontaktar elever på reservlistan använder vi de kontaktuppgifter som den sökande fört in i sin ansökan. Det är därför väldigt viktigt att du kontrollerar att de uppgifter du angivit är korrekta. Det gör du genom att logga in på www.gyantagningen.selänk till annan webbplats.

Om skolan inte lyckas nå den elev som står på tur på grund av bristfälliga eller felaktiga kontaktuppgifter så kontaktar skolan den elev som står näst på tur.

Antagning vid en senare tidpunkt

Om det uppstår en ledig plats efter 1 september kontaktar vi i första hand de elever på reservlistan som aktivt har meddelat att de fortfarande är intresserade av en plats på skolan. Det gör du genom att skicka en ansökningsblankett till oss

Är du intresserad av att börja i åk 1 men står inte med på reservlistan?

Skicka en sen ansökan direkt till oss.
Information om hur du ska gå till väga hittar du på denna sida