Framgångar för volleybolleleverna på Solna gymnasium

Maj månad är slutspelstider för volleybollen i Sverige. Eleverna på NIU har varit involverade i flera av lagen som spelat om medaljer.

Först ut var Ungdoms-SM i Jönköping. Bäst gick det för Tara Daham, Nina Lupin och Wera Tunebro som blev tvåa med sitt Sollentuna efter en jämn final. Två av våra tjejer i Lidingö blev trea men de skulle få med sig en större buckla hem efter Junior-SM som spelades helgen 18 -19 maj. Vinnare här blev Lidingö med NIU-eleverna Rebecca Borgqvist, Elvira och Vendela Widaeus som samtliga hade mycket speltid under helgen. Ett stort grattis!

Tvåa på herrsidan i Junior-SM blev Sollentuna med inte mindre än 8 NIU-elever i spel, Max Kaufmann, Serhii Osypiv, Wasil Karimi, Markus Ohlsson, Kalle Blomstedt, Anton Wessberg, Kai Wendler samt Johan Nilsson. Grattis till en fin prestation.

Även tjejerna i Sollentuna tog medalj på Junior-SM, laget innehöll NIU-elevena Emma Laurin, Linn Karlsson, Anna Vestling, Rebecca och Andrea Stolt samt Nina Lupin och Wera Tunebro.

Grattis även till Nina Lupin som blev All Star-passare i ungdoms-SM och Emma Laurin som blev All Star-libero i junior-SM.

Dela: