Skytteholmsskolan

Välkommen till Skytteholmsskolan

Skytteholmsskolans devis lyder "Med trygghet, lust och kunskap bygger vi en framtid för alla våra barn och ungdomar".

 • Internationalisering på Skytteholmsskolan

  I januari diplomerades Skytteholmsskolan för 2017 års arbete i Europaparlamentets ambassadörsskoleprogram.

 • KURSKATALOGEN online

  I Solna kulturskolas KURSKATALOG hittar du enkelt lediga platser och kan söka på vilken kurs du vill gå, vilken plats du önskar eller vilken dag i veckan som passar dig bäst. Gå till KURSKATALOGEN >>

 • Vinnarböcker utsedda av bokjuryn i Solna Sundbyberg

  Bokjuryn låter elever rösta fram årets bästa böcker och sporrar många att läsa mer. Det är också ett sätt att vara delaktig i en demokratisk process.

 • Goda relationer skapar tryggare skolor

  På skolorna i Solna är det viktigt att alla elever ska trivas och arbete pågår hela tiden för att alla elever ska känna sig välkomna. I Verksamhetsplanen för 2017 fick barn- och utbildningsförvaltningen uppdraget att införa evidensbaserade och kvalitetssäkrade metoder för att motverka mobbning. Alla skolor kommer från hösten 2017 arbeta med metoden från barnrättsorganisationen Friends.

 • Berättande och läsning skapar intresse för ordets magi

  Solnas skolor firar på olika sätt världsbokdagen för att lyfta språkets och litteraturens betydelse, skapa ökad nyfikenhet för språket och inspirera till läsning. På Ekensbergsskolan och Skytteholmsskolan var det författarbesök och utställning med barnens egna berättelser.