Psykisk ohälsa

Socialförvaltningens vuxenenhet erbjuder friskvårdsaktiviteter för solnabor över 18 år med psykisk ohälsa.

Socialförvaltningens vuxenenhet erbjuder gratis friskvårdsaktiviteter för dig med psykisk ohälsa, som är över 18 år och bor i Solna. Fysisk aktivitet kan hjälpa dig att må bättre. Alla aktiviteter är kostnadsfria.

Dansa för hälsa - danskurs som terapi Visa Dölj

Under våren 2021 erbjuder socialförvaltningens vuxenenhet kostnadsfri dansterapi för dig med psykisk ohälsa. Kursen är öppen för dig som är över 18 år och bosatt i Solna. Danskursen ges på onsdagar under vårterminen med start den 24 februari.

I kursen dansar du bara för din egen skull, utifrån dina egna förutsättningar och dagsform. Fokus ligger på att hitta glädjen i att röra sig och använda kroppen.

Kursen har inga uppvisningar eller framträdanden och du behöver inte ha några förkunskaper. Varje tillfälle innehåller uppvärmning, dansanta rörelseövningar, nedvarvning och avslappning. Du får prova på olika dansstilar under kursen.

Tid och plats

Onsdagar klockan 13.30-15.00
Plats: Kulturskolans danssal i Bergshamra skola, Hjortstigen 1

Danskurserna startar onsdagen den 24 februari och avslutas onsdagen den 9 juni.

Anpassningar till covid-19

Danskurserna är anpassade så att alla deltagare håller avstånd till varandra med tanke på covid-19. Ombyte sker hemma. Stanna hemma om du känner dig sjuk.

Anmälan och frågor

Är du intresserad av att vara med och dansa? Anmäl intresse i formuläret nedan eller kontakta Johanna Finskas på telefon 08- 746 10 39 eller e-post johanna.finskas@solna.se

Ja tack, jag anmäler mig till danskursen:

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad