Törnbacken 8

Törnbacken 8 är en servicebostad som drivs i egen regi av Humaniora vård och omsorg. Servicebostaden är belägen i området Ritorp i Solna med närhet till Ulriksdals pendeltågsstation samt bussar till Solna centrum. På promenadavstånd finner du bland annat Mall of Scandinavia med ett stort utbud av butiker, Friends arena, Ursviks motionsspår och Råstasjön.

Verksamheten startade upp i januari 2019 i nyrenoverade lokaler och inflyttning kommer att ske succesivt under 2019-2020.

Målgrupp

På Törnbacken bor vuxna med olika typer av funktionsvariationer som gör att de behöver stöd i det vardagliga livet. Stödet kan se olika ut beroende på hur du som bor hos oss vill ha det och hur ditt liv ser ut. Det finns medarbetare på plats dygnet runt med sovande jour.

Verksamhetsidé

På Törnbacken arbetar vi för att varje individ ska känna sig så självständig som möjligt. Vi erbjuder dig som bor hos oss ett stöd som helt och hållet är utformat efter dina behov och önskemål. Förutom ett individuellt anpassat stöd så erbjuder vi dig som bor hos oss att delta i olika gemensamma aktiviteter som du bestämmer tillsammans med dina grannar, det kan vara allt från någon utflykt till att fira någon högtid eller ha en filmkväll tillsammans.

Om bostäderna

På Törnbacken kommer det att finnas tio ljusa och nyrenoverade lägenheter. Fyra lägenheter är på 1 rum och kök på 27 kvadratmeter och sex lägenheter är på 2 rum och kök på 57-61 kvm. Din lägenhet möblerar du med dina egna möbler och tillhörigheter.

I gemensamma utrymmen finns matbord, vardagsrum med soffa och TV och möjlighet att umgås och spela spel om man önskar. Vi utformar den gemensamma miljön så att den ska passa alla som bor hos oss.

Kontakt Visa Dölj

E-post: christina.scappini@solna.se
Telefon: 08 746 31 06

Telefon

08 746 36 41 eller 072 583 36 41

Besöksadress

Törnbacken 8
170 67 Solna

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad