Parkvägen 4C

Parkvägen 4C är en gruppbostad som drivs i egen regi av Humaniora vård och omsorg. Gruppbostaden är belägen centralt i Solna i lokaler som är väl anpassade för personer som har en utvecklingsstörning eller en diagnos inom autismspektrumet.

Målgrupp

På Parkvägen bor unga vuxna med olika typer av funktionsvariationer som gör att de behöver stöd i det vardagliga livet. Stödet kan se väldigt olika ut beroende på hur du som bor hos oss vill ha det och hur ditt liv ser ut. Det finns personal på plats dygnet runt med sovande jour.

Verksamhetsidé

På Parkvägen arbetar vi för att varje individ ska känna sig så självständig som möjligt. Vi erbjuder dig som bor hos oss ett stöd som helt och hållet är utformat efter dina behov och önskemål. Förutom ett individuellt anpassat stöd så erbjuder vi dig som bor hos oss att delta i olika gemensamma aktiviteter som du tillsammans med dina grannar bestämmer, det kan vara allt från någon utflykt till att fira någon högtid eller ha en filmkväll tillsammans.

Om bostäderna

På parkvägen finns det sex ljusa och fina lägenheter om 42-50 kvadratmeter. Varje lägenhet har välutrustade kök med diskmaskin och i badrummet har du en egen tvättmaskin. I våra gemensamma utrymmen finns en stor köksdel med plats för många att sitta och äta tillsammans samt ett vardagsrum med soffor och TV. Vi utformar den gemensamma miljön så att den ska passa alla som bor hos oss. I våra gemensamma utrymmen finns även en tvättstuga som du kan använda om du inte vill tvätta i din egen lägenhet.

E-post: jennie.nordheden@solna.se
Telefon: 072-583 31 18

Parkvägen 4C

08-746 22 33
08-746 22 34

Besöksadress

Parkvägen 4C
169 51 Solna

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad