Hagalunds­gatan 17

Hagalundsgatan 17 drivs av Solna Stads egen regi Humaniora vård och omsorg. Boendet ligger i Hagalund och har en härlig altan i anslutning till gemensamhetslokalerna. Bostäderna ligger nära Hagalunds centrum med affär och med närhet till kommunikation med pendeltåg och bussar.

Målgrupp

Vuxna som beviljats insatsen boende med särskild service till vuxna enligt LSS.

Om bostäderna

Bostaden består av en servicelägenhet och flera satelitlägenheter. Här finns lägenheter om 1 rum och kök. Lägenheterna finns i flerfamiljshus med servicelokal och gemensamhetsutrymme i Hagalundsgatan. Gemensamhetsutrymmet finns i lägenhet på Hagalundsgatan 17.

Verksamhetsidé

På Hagalundsgatan 17 skall du beredas möjlighet till självständighet, förverkligande av dina drömmar och hjälp med att nå dina egna målsättningar med stöd av din kontaktman och övrig personal på boendet. Dina önskemål och behov står i centrum för det dagliga arbetet.

Vi arbetar för att varje individ ska känna sig så självständig som möjligt. Vi erbjuder dig som bor hos oss ett stöd som helt och hållet är utformat efter dina behov och önskemål. Förutom ett individuellt anpassat stöd så erbjuder vi dig som bor hos oss att delta i olika gemensamma aktiviteter som du bestämmer tillsammans med dina grannar, det kan vara allt från någon utflykt till att fira någon högtid eller ha en filmkväll tillsammans.

E-post: jennie.nordheden@solna.se
Telefon: 072-583 31 18

Telefon

072-213 80 11

Besöksadress

Hagalundsgatan 15-17
169 64 Solna

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad