Antikrundan kommer till Koppartälten söndagen den 26 augusti

För första gången någonsin kommer Antikrundan till Solna! Söndagen den 26 augusti spelas programmet in vid Koppartälten i Hagaparken. Programmet firar 30-årsjubileum i år, vilket sammanfaller med Solna stads 75-årsfirande.

Har du hittat ett föremål i källaren eller har en släktklenod som du är nyfiken på att se värdet på? Inspelningen är öppen för alla som vill komma dit!

Debut för Solna

Koppartälten blir en av sex platser som får besök av Antikrundans 30-årsturné. Knut Knutson, Richard Thunér, Bo Knutsson, Eva Seeman och de övriga antikexperterna kommer att möta alla solnabor och andra som vill få sina gamla föremål värderade, i Hagaparken söndagen den 26 augusti klockan 12.00 till 18.00.

– Vi är oerhört glada att få besöka Solna och Koppartälten! Koppartälten är ju en unikt vacker miljö på historisk mark. Med den stora gårdsplanen utanför, kungliga och kulturhistoriska byggnader i hela parken och närheten till vatten känns det fantastiskt att vi får lov att spela in programmet i Hagaparken! Vi hoppas på en solig söndag med många besökare och spännande föremål, säger Pernilla Månsson Colt, producent för Antikrundan sedan 2008.

Två heltimmesavsnitt från Solna

Den nya säsongen av Antikrundan kommer att sändas i början av 2019, och det blir två heltimmesprogram från Solna. Varje vecka tittar ungefär 1,5 miljoner svenskar på programmet, som 2009 vann TV-priset Kristallen för Årets Bästa Livsstilsprogram.

Dela: