Nyheter - Om Solna

Välkommen på medborgardialog om trygghet

14 mars 2019

Vill du vara med och bidra till ett tryggare Solna? Under 2019 kommer Lokalpolisen Solna och Solna stad att vid fyra tillfällen genomföra medborgardialoger med solnaborna, för att ta reda på var, när och hur det är tryggt respektive otryggt i Solna. Tisdagen den 28 maj har du möjlighet att träffa representanter från lokalpolisen och Solna stad vid Hagalunds centrum för att ställa frågor och fylla i en enkät. Dina synpunkter är viktiga för vårt gemensamma brottsförebyggande arbete!

Välkommen på frukostseminarium: Trygghetsskapande arbete i civilsamhället

21 maj 2019

Välkommen till ett frukostseminarium om goda exempel på trygghetsskapande arbete i civilsamhället.

Nationaldagen i Hagaparken med Kronprinsessparet och Kungliga Operan

21 maj 2019

Kronprinsessparet närvarar vid årets nationaldagsfirande i Hagaparken torsdagen den 6 juni – ett samarbete mellan Kungliga Operan, Solna stad och Ståthållarämbetet.

Nu är det dags att söka internationella kommitténs resebidrag!

10 januari 2019

Solna stads internationella kommitté har möjlighet att ge resebidrag för internationella studieresor till skolklasser, elev- och ungdomsgrupper samt ideella föreningar i Solna.

Välkommen på utbildning i Grannsamverkan

10 maj 2019

Solna stad, Sundbybergs stad och polisen välkomnar dig på utbildning i Grannsamverkan 21 maj.

NOS-utbildning för hundägare

9 maj 2019

Välkommen till polisens NOS-utbildning för hundägare onsdagen den 22 maj kl 18.30–21.30 hos lokalpolisen i Solna. I utbildningen ingår vad viktigt att observera då man misstänker brott, hur man tipsar polisen och hur man kan upptäcka förberedelser till bostadsinbrott.

Nu kan du förtidsrösta i Solna

8 maj 2019

Söndagen den 26 maj är det val till Europaparlamentet. Från och med den 8 maj kan du förtidsrösta på flera platser i Solna.

Informationsträff om krislådor i Solna centrum

3 maj 2019

Solna/Sundbybergs civilförsvarsförening håller under vecka 19 informationsträffar, där de informerar om krislådor i Solna centrum under krisberedskapsveckan.

Föreläsning om Europaparlamentets funktion och roll

30 april 2019

Välkommen på föreläsning 7 maj kl. 18 om Europaparlamentets funktion och roll i EU-systemet samt om aktiviteter för att öka valdeltagandet i EU-valet den 26 maj.

Filtrera nyheter