Kulturskolans dag 17 maj

Måndagen den 17 maj arrangeras för första gången Kulturskolans Dag, en gemensam manifestation för Sveriges Kulturskolor. Solna kulturskola deltar tillsammans med 200 andra kulturskolor runt om i landet.

Måndag 17 maj deltar Solna kulturskola i Kulturskolans Dag, en manifestation för Sveriges kulturskolor som arrangeras för första gången i år. 200 kulturskolor runt om i landet deltar i manifestationen med en mängd olika kulturformer, och visar upp all den fina verksamhet som hundratals barn och unga deltar i.

Inför Kulturskolans Dag har elever från Solna kulturskola, tillsammans med över 1200 elever från hela landet, deltagit i att skapa en stor nationell orkester som gemensamt framför musikcollaget ”Viva la vida”.

Kulturskolans Dag anordnas på initiativ av Kulturskolerådet.

Se musikcollaget "Viva la vida och läs mer om Kulturskolans Dag på Kulturskolerådets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Solna kulturskola

På Solna kulturskola finns ett stort utbud av kreativa kurser för barn och unga från 4 till 18 års ålder. Här finns många möjligheter för alla barn att upptäcka sin egen talang och utveckla den på bästa sätt. Förutom ett stort utbud av kurser i musik erbjuder kulturskolan även flera danskurser med olika inriktning, exempelvis streetdance och balett. Här finns även kurser i teater, musikal, bild och form, och kurser i animation och film.

Hela utbudet av Solna kulturskolas kurser hittar du på solna.se/kulturskolan

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad