Signalisten tar över förhyrda parkeringar i Solna stad

Signalisten tar över Solna stads förhyrda parkeringar från 1 juli 2020. I slutet av februari kommer nya parkeringsavtal att skickas ut till berörda kunder. Det totala utbudet av parkerings­platser kommer att öka till drygt 7000 platser. Alla som står i kö för parkeringsplats kommer att behålla sin kötid och flyttas över till Signalistens kö under våren.

Bostadsstiftelsen Signalisten kommer att ta över Solna stads förhyrda parkeringar från 1 juli 2020. Du som har en förhyrd parkering i Solna stad behöver teckna ett nytt avtal med Signalisten om du vill behålla din parkeringsplats. De nya avtalen skickas till berörda kunder den 20 februari.

Solna stad och Signalisten har fram till idag haft egna organisationer för sina förhyrda parkeringar. För att ge Solnaborna en bättre service och en effektivare organisation samlas nu alla förhyrda parkeringar inom Signalistens verksamhet.

Från 1 juli 2020 kommer Signalisten att ta över uthyrning och köhantering av de platser som tidigare hyrdes ut av Solna stad. Solna stad kommer därmed inte längre att hyra ut parkeringsplatser. Det totala utbudet av parkeringsplatser kommer att öka eftersom Signalisten redan har ett stort antal parkeringsplatser i sitt bestånd. Sammanlagt kommer det efter 1 juli 2020 att erbjudas drygt 7000 parkeringsplatser.

Alla som står i kö för en parkeringsplats kommer att behålla sin kötid och flyttas över till Signalisten under våren. Mer information kommer att skickas ut per brev till alla som är berörda.

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad